Magdala-koulun tarina

Vuosien aikana näyt ovat johdattaneet minut ylös vuorille, pyramidien päälle ja tornien portaikkoihin. Lopulta olen seisonut keskellä korkeaa tornia, katsonut ylös ja nähnyt kattonani vain tähtitaivaan. Ihmettelin sen suuruutta, kunnes ymmärsin itse olevani kuin tuo torni, Magdala. 

Sana magdala tarkoittaa tornia ja toisessa merkityksessään suurta portaalia, mutta enemmän kuin rakennus, paikka tai henkilö, Magdala on tietoisuus ja sisäinen tila. Ihminen voi loistaa rohkeasti omaa valoaan ja olla siten kuin torni, näkyvä suuntamerkki, inspiraatio ja valaiseva tie myös muille. Magdala-torni, joka on vahvasti kiinni maassa, samalla auki tähtiin. Niin ylhäällä, kuin alhaalla.

Magdala-koulu on syntynyt erityisesti Maria Magdaleenan inspiroimana ja ohjaamana. Hänen hahmonsa symboloi jokaisessa ihmisessä olevaa pyhää feminiinistä tietoisuutta ja sen kehollistamista fyysisessä muodossa, niin sanojen, ajatusten kuin tekojen kautta.

 Ihmisyys. Rakkaus. Arjen taika. Vapaus olla se kuka on.

Magdala-koulun logo

Ympyrä

kuu ja aurinko, rumpu, kokonainen itse, elämän syklisyys

Kolmio alaspäin

feminiininen energia, veden alkemiallinen symboli ja kohtu josta syntyy uutta

Kukka

kolminaisuus, tuli ja elämänvoima, lilja ja lootus, sisäisen feminiinisen ja maskuliinisen energian tasapainosta syntyvä uusi tietoisuus

 

Sinä luot ainutlaatuisen tarinasi.