Katja Frange

Katja

Olen Magdala-koulun perustaja ja pääohjaaja, henkinen valmentaja, kirjailija, näkijä, arkimystikko, taiteilijasielu ja kahden tyttären äiti. Eräs näkijä sanoi aikoinaan, että minun tehtäväni on ensin kokea ja sitten opettaa kokemaani. Uskon, että juuri se mahdollistaa toiselle ihmiselle peilinä olemisen, jakamisen ja kanssakulkemisen. Kun on kokenut elämän värejä, voi kuulla ja nähdä ne myös toisessa ja herättää myös toista näkemään ne itsessään. Kun on käynyt varjoissa, tuntee tien myös valon puolelle. Paljon olen kokenut ja kuitenkin samaan aikaan tunnen olevani jatkuvasti uuden edessä. 

Haluan kasvaa ihmisenä ja ohjata myös muita siihen. Oman kasvuni myötä olen oivaltanut, että se mikä tekee minut suureksi, on uskallus olla myös pieni. Kun on rehellisesti kesken ja epätäydellinen, voi kokea myös sisäistä suuruutta ja rauhaa. Työskentelyssänikin on tärkeää olla samanarvoinen. Se on kuitenkin inhimillisyys, joka tekee meistä lähestyttävän ja samaistuttavan. Haluan olla opettajana ja ohjaajana turvallinen kanssakulkija ja viisas peili, jonka kautta toinen ihminen voi nähdä itsensä syvemmin ja jonka vierellä voi uskaltaa kohdata itsensä sellaisena kuin on. Se on tie aitoon itsetuntemukseen ja omaan valovoimaan.

Intohimonani on tietoinen, vapaa ja luova elämä, feminiinisen voimaantuminen ja elämän tutkiminen. Olen intuitiivisen elämän ja pyhän feminiinisen puolestapuhuja. Uskon rakkauden ja myötätunnon maailmaa muuttavaan voimaan, mutta ei oman itsensä kustannuksella. Tämä on yksi syy, miksi ohjaan ja inspiroin erityisesti naisia omaan voimaan ja viisauteen sekä feminiinisen energian näkyväksi tuomiseen ja kehollistamiseen sen kauniissa monimuotoisuudessaan. Kun nainen aidosti arvostaa ja rakastaa itseään, hän voi ymmärtää myös oman ainutlaatuisen merkityksensä ja muuttaa maailmaa teoillaan, sanoillaan ja jo pelkällä olemuksellaan. 

Avaan tähän asti kuljettua henkistä polkuani kirjoissani Intuitiolla -Kuuletko sisäisen viisautesi? ja Kuunsilta –feminiinisen tietoisuuden matka. Tietoista elämän polkua minulla on takana toistakymmentä vuotta. Olen valmentanut henkilökohtaisesti sekä järjestänyt ja ohjannut erilaisia henkiseen hyvinvointiin ja tietoiseen elämään liittyviä koulutuksia, kursseja ja retriittejä vuodesta 2012.

Magdala-koulu on pitkäaikainen visioni ja vuosien aikana johdatuksessa syntynyt kokonaisuus, jossa olen yhdistänyt kaiken tähän astisen kokemukseni, osaamiseni ja tekemäni tutkimustyön. Uskon, että elämä itsessään on suurin opettaja. Sydämen viisaus kasvaa kokemusten kautta, kulkemalla ihmisen tietä. Sen lisäksi pidän tärkeänä jatkuvaa kouluttautumista, joka lisää tietoa ja ymmärrystä. Vaikka olen etsijä, joka oppii ja oivaltaa elämällä elämää todeksi, olen myös tutkija. Tutkin vanhaa viisautta, mytologioita, perinteitä ja tarinoita ymmärtääkseni itseni suuressa kokonaisuudessa. Minua puhuttelee esimerkiksi luontoyhteys, shamanistinen polku, tantra, muinaisen Egyptin viisaus ja Isiksen polku, kristillinen mystiikka ja Maria Magdaleenan tie, NLP, henkinen alkemia, pyhä geometria, synkronia, jungilainen psykoanalyysi, arkkityypit ja unet, mutta yhtä aikaa olen avoin kaikille vanhoille ja uusille tavoille tarkastella maailmaa ja ihmisyyttä. Mielenkiintoista on yhdistää ikiaikaista ja uutta, intuitiivista ja analyyttista sekä näkyvää ja näkymätöntä. Kuitenkin lopulta voi huomata kaikessa olevan saman ytimen, rakkauden.

Magdala-koulun perustajana ja pääohjaana olen sitoutunut työhöni kohti korkeampaa tietoisuutta. Olen sitoutunut palvelemaan ja kulkemaan niiden ihmisten vierellä, jotka ovat valmiita kohtaamaan todellisen itsensä ja nauttimaan merkityksellisestä elämästä, sieluna kehossa. Tämän kaiken lisäksi olen tavallinen arjen äiti, joka iloitsee hyvästä ruoasta, villasukista ja hitaista aamuista kahvilla ja musiikilla. Tärkein on lopulta hyvin yksinkertaista ja elämä on taianomaista jokainen päivä, kun sille vain on auki. Elämä on tässä ja nyt. Kohdataan ilolla!

Henkilökohtaiset sivuni: katjafrange.com